CONDICIONS DE COMPRA

 

1. COM ES COMPRA?

La botiga en línia té un funcionament fàcil. Però si teniu algun problema, a continuació en trobareu una breu explicació.

A) Primer de tot és important saber que la botiga s'estructura en categories, que alhora es divideixen en subcategories. Per mitjà d'aquestes pestanyes podeu mirar què voleu comprar. També podeu fer servir el cercador. Fent clic a qualsevol d'aquestes categories us sortirà una llista de productes. Si cliqueu sobre qualsevol producte, se n'obrirà la fitxa específica.

B) Quan trobeu un producte que us agradi, només cal que l'afegiu a la cistella de la compra.

C) La cistella de la compra és el resum de la comanda que feu i on podreu veure els articles que heu seleccionat i la quantitat. Des d'aquesta pantalla també podeu eliminar algun dels productes o bé modificar-ne la quantitat. Si voleu, podeu continuar comprant i tornar després a la cistella de la compra.

D) Quan hàgiu acabat de seleccionar els productes i sigueu a la cistella de la compra, haureu de prémer el botó 'Pas següent', que us portarà a la pantalla on haureu d'indicar les dades personals (d'enviament, etc.).

E) Tot seguit entrareu a la pantalla on haureu d'elegir el tipus de pagament (targeta de crèdit, Paypal...).

F) Finalment veureu una pantalla de confirmació de l'enviament. És recomanable imprimir aquesta pantalla, tot i que us enviarem una confirmació per e-mail. En pocs dies rebreu el paquet a casa.

 

2. ENVIAMENT I LLIURAMENT

2.1. ON ES POT REBRE LA COMANDA?

Podeu rebre-la a l'adreça que elegiu: domicili, feina, etc. Però mai a un apartat de correu. Us heu de fixar que, segons la destinació, les despeses d'enviament canvien.

2.2. QUAN TRIGARÀ LA COMANDA?

Els dies feiners, la comanda us hauria d'arribar entre 48 i 72 hores, si l'enviament es fa amb agència de transport.

2.3. COM ES FA L'ENVIAMENT I QUANT COSTA?

L'enviament es fa per agència de transport.

Les tarifes d'enviament són les següents:

- Als Països Catalans (excepte Andorra, les Illes i Catalunya Nord), fins a 5 kg, el cost és de 5 euros.
- A partir de 5 kg, el preu és de 8,5 euros.

També podeu passar a recollir la comanda, sense cost d'enviament, a la botiga de l'Assemblea de Barcelona (carrer Marina 315 – 08025 BARCELONA). En aquest cas, haureu de marcar-ho al formulari.

2.4. ES POT SEGUIR L’ESTAT DE LA COMANDA?

Sí, a través de l'apartat 'La meva comanda' es pot veure en quin procés es troba.

2.5. QUIN ÉS EL PROCÉS DE LLIURAMENT DE LA COMANDA?

Rebreu un missatge al vostre mòbil informant-vos de quan arriba la comanda a l'adreça que heu posat al formulari d'alta. Si no hi sou en aquell moment rebreu un altre missatge demanant que us poseu en contacte amb l'agència de transport per a quedar-hi i veure quan us va bé que us deixin el paquet. Per això, doncs, és important que al contacte deixeu el vostre telèfon mòbil.

 

3. LA BOTIGA DE L'ASSEMBLEA DE BARCELONA

La Botiga de L'ASSEMBLEA a Barcelona és situada a, al carrer Marina 315, al costat de la parada de metro SAGRADA FAMÍLIA.

A la botiga podreu trobar tot el que hi ha a la versió electrònica i algun producte més.

Us hi esperem de dilluns a divendres, d'10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00.

 

4. CONTACTEU AMB NOSALTRES

Si teniu cap dubte o suggeriment, us podeu posar en contacte amb nosaltres de la maneres següents:

E-mail: botiga@assemblea.cat

Telèfon: 93 347 1714

També ens podreu trobar a la Botiga de l'Assemblea del carrer Marina, 315, de Barcelona.

El nostre horari d'atenció al client és d'10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00.

 

5. SISTEMES DE PAGAMENT

De moment es pot pagar amb targeta de crèdit, PayPal o transferència bancaria.

 

6. DEVOLUCIONS

Tots els productes es poden canviar en un termini de 15 dies a partir del lliurament del paquet. Si hi ha qualsevol defecte de la comanda, t’ho canviem.

Envia'ns el paquet per correu certificat (molt important) i posant-hi a dins el full de devolució [1] amb les modificacions que desitges a

l'adreça:

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA
carrer Marina 315, baixos
08025 Barcelona

Si la devolució es fruit d'un canvi de mida o de producte per part vostra, les despeses de la devolució les pagarà el client i el nou enviament amb la nova comanda l'abonarem nosaltres.

Si el canvi està motivat per un error nostre o per un defecte en el producte, t'abonarem el cost del teu enviament.

Per motius obvis, no s'acceptaran devolucions de productes que mostrin clares evidències d'haver estat utilitzats o tinguin algun tipus de desperfecte.

No acceptem cap paquet que porti import a pagar per l'enviament (reembors). Cal que el client pagui l'enviament i després, si s'escau, li retornarem l'import o bé li afegirem algun producte per valor igual i/o superior.

 

7. PROTECCIÓ DE DADES

L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, i les dades que es recullen en alguns serveis de L'Assemblea s'incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per l'Assemblea Nacional Catalana

El tractament de les dades proporcionades es fa d'acord amb les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers.